Hyvä pokerisivusto

Hyvällä pokerisivustolla on monia ominaisuuksia, joista pelaajan ei tulisi suostua tinkimään. Kaikkein tärkein näistä on turvallisuus: rahansiirron tulee olla turvallista ja samoin pelaajan rahojen tulee olla turvassa sivuston talletustilillä, jolle pelaaja itse siirtää varoja pelaamista varten ja jolle voitot maksetaan. Sivuston ylläpitäjän tulee myös olla vakavarainen yritys, joka ei niin vain katoa markkinoilta pelaajien tallettamat rahat mukanaan.Esimerkiksi onlinepelisivusto Betsafe on toiminut alalla jo kahdeksan vuotta ja sillä on yli 450 000 asiakasta yli 100 eri maassa. Taatakseen asiakkaittensa turvallisuuden ja tyytyväisyyden Betsafella on jatkuvasti päivystävä asiakaspalvelu ja heidät tavoittaa sähköpostilla, puhelimella ja live-chatillä.

Kun turvallisuus on kunnossa, voimme siirtyä tarkastelemaan muita tärkeitä näkökohtia. Suomalaisen kannalta on tietysti mukavaa, jos pelisivusto on suomenkielinen, mutta koneella huonosti käännetyn suomen kielen sijaan saattaa olla mukavampaa ja jopa helpompaa lukea englantia, joten myös kielen laatuun kannattaa kiinnittää huomiota. Mutta tuskinpa kukaan valitsee pokerisivustoa kielen perusteella, vaan merkittävimmäksi kriteeriksi noussee kuitenkin pelien ja turnausten taso ja monipuolisuus.

Hyvällä pokerisivustolla on peliohjelman lataaminen helppoa ja peliin mukaan pääseminen vaivatonta. Hyvä sivusto on myös riittävän suosittu, jotta turnaukseen ilmoittautuneen ei tarvitse kohtuuttoman kauan odottaa vaadittavan pelaajamäärän täyttymistä ja sivusto pystyy riittävän asiakasmäärän turvin tarjoamaan monipuolisesti erilaisia turnauksia.

Myös sivuston visuaalinen ilme on tärkeä. Kömpelösti kuvitettu tai halvan oloinen ilme eivät tyydytä visuaalisesti korkeatasoiseen grafiikkaan tottuneita pelaajia ja antavat usein myös hiukan epäluotettavan kuvan yrityksestä. Korkeatasoiset peligrafiikat taas tarjoavat pelaajille hiukan sitä ylellisyyttä, mikä liittyy rahapeleihin ja kasinomaailmaan erityisesti. Peli- tai turnauskohtaiset kuvitukset, kuten cowboy-aiheet taas luovat osaltaan pelitilanteen tunnelmaa. Visuaalisen ilmeen ohella on hyvä kiinnittää huomiota myös äänimaailmaan ja musiikkiin. Mikäli pelisivuston äänimaailma on itselle vastenmielinen, ei pelaaminen muodostu rentouttavaksi kokemukseksi ja keskittyminenkin luultavasti kärsii, jos huono musiikki saa poskilihat kiristymään.