Kauneuden jalanjäljillä

Kauneskäsitys on hyvin laaja sekä erittäin kulttuuri- ja aikaussidonnainen. Ennen kaikkea kauneus on henkilökohtainen tuntemus mutta tiettyjä piirteitä ihmiskasvoissa pidetään yleisesti kauniina.

Kukapa meistä ei unelmoisi hoikasta vyötäröstä, kiinteästä vartalosta, symmetrisistä kasvoista ja upeista silmistä. Listaan voi helposti lisätä tuuheat hiukset, virheettömän ihon ja suuret rinnat. Miesihanne pitää pintansa Rooman ajoista ja pitkät, lihaksikkaat ja tasasuhtaiset miehet ovat edelleen suuressa huudossa.

Kauneus on toki katsojan silmässä mutta jos omaa pelikuvaa haluaa parannella ilman kuvankäsittelyohjelmia, neuvoja löytyy kyllä yllin kyllin. Postauksia kaikesta mahdollisesta kauneuteen liittyvästä löytyy Indiedaysta. Valitse omat suosikkisi mutta tämän hetken kuumimmat ja puhutuimmat postaukset käsittelevät punaisia huulia, kulmakarvojen meikkaamista ja erilaisten kauneusseerumien testaamista. Kasvot ovatkin tavallisimmin se ensimmäinen asia, joka ihmisestä tavattaessa pannan merkille, ja vaikuttaa hyvässä tai pahassa siihen, miten häneen suhtaudutaan. Ulkonäköön ei siis panosteta syyttä tai pelkkää turhamaisuuttaan.

Tämän tosiasian on Swiss Clinic ottanut hyvin vakavasti. Verkkokauppa myy laadukkaita ja turvallisia kauneudenhoitotuotteita, jotka lisäksi ovat innovatiivisia, yksinkertaisia käyttää ja todistetusti tehokkaita. Häikäisevän valkoinen hymy valaisee huoneen kuin huoneen eivätkä terveet ja paksut hiukset jää keneltäkään huomioimatta. Valikoimista löytyy kaikkea mitä nykyajan Freijat, Afroditet ja Sothyt voivat toivoa.

Ulkoista kauneutta on helppo ylläpitää valkoisilla hampailla, pitkillä silmäripsillä ja täyteläisillä kulmakarvoilla. Sisäistä hyvää oloa taas parantavat kauneuslisät taas antavat käyttäjälleen kiiltävät hiukset, liuskoittumattomat kynnet ja sileän ihon. Swiss Clinicin bloggaajat tuovat uusimmat kauneusuutiset silmiesi eteen ja auttavat välttämään virheitä, jotka vaikuttavat ulkonäköösi. Mielenkiintoista luettavaa ovat myös uudet kauneuteen vaikuttavat tutkimustulokset, kuten esimerkiksi fakta, että terveyden kannalta parasta olisi nukkua keskimäärin seitsemän tuntia yössä. Tiede ja kauneus kulkevat samaa polkua ja auttavat välttämään kiireisen elämänrytmin sudenkuopat.

Totta on, että kasvot heijastavat yksilön terveydentilaa ja luonnetta. Säteilevän luonnollisen ulkomuodon voi saavuttaa myös täysin ilman meikkiä! Salaisuus kaikkien ihaileviin katseisiin tulee sisältäpäin pienellä ulkoisella avulla. Luonnollinen meikkaamaton ulkomuoto onkin kuluvan vuoden kuumin kauneustrendi.