Mielenkiintoisia internet-ilmiöitä

Netti-ilmiö syntyy, kun video tai kuva saavuttaa verkossa huomiota ja sitä jaetaan käyttäjien kesken runsaasti. Monesti materiaalia kyydittää viaton huumori, söpö eläin tai lapsikuva, tai ehkäpä pilailu tai irvistely ajankohtaisilla asioilla.

Hyväntekeväisyys tekee monesta asiasta herkästi leviävän, etenkin kun yksityisen henkilön ponnistukset herättävät massakiinnostusta ihailumielessä. Juoruilut ja törkeydet leviävät yhtälailla, etenkin jos asianomainen on alallaan kuuluisa. Huippukuuluisien ihmisten kuvat leviävät herkästi, jos valokuva antaa hiemankin aihetta juoruiluun.

Twitter ja Facebook ovat tietenkin netti-ilmiön kuumia linjoja, tosin seikkaan vaikuttaa, ketkä ovat ystäviäsi ja ystäviesi ystäviä. Kaikki piirit eivät kiinnostu netti-ilmiöistä, jos se ei sivuta heidän omaa kiinnostustaan.

YouTube videohausta löytyy ehdotuksia etsimistäsi videoista ja ehdotuksista näet miten monta kertaa ne on katsottu.

Onnella näpätty hauska valokuva ja siitä tehdyt pilamuunnelmat tulevat pian netissä tunnetuiksi ja juttu leviää. Tästä esimerkkinä kuva Toronton pormestarin kunnia potkusta Metro Bowl-areenalla. Pian hänet nähtiin lisättynä moniin muihin valokuviin ja tulokset olivat todella hupaisia yhdistelmiä ja netti-ilmiö oli valmis.
Social media200Write about popular social media sites like Facebook, Twitter, Instagram etc.