Netti uutisia

Uutisia on totuttu lukemaan, kuuntelemaan sekä katselemaan, ja tämä kaikki suoriutuu myös netin kautta. Hyötyä netistä on sen nopeus ja paperittomuus, etuihin voi lisätä nykyajan laitteiden keveyden ja verkon laajuus.

Monet lehdet julkaisevat sivunsa netin kautta, kuten Helsingin Sanomat ja Iltalehti. Uutiset.kadaza.fi on kätevä aloitussivu, jossa näet 24 eri uutislehteä selattavaksesi.
Uutisia ja lisää uutisia kerää käyttöösi myös Ampparit.com, msn.uutiset sekä tietenkin Yle.fi.

Nettiradio vapauttaa silmäsi ja kätesikin samalla kun kuuntelet uutisia. Nettiradioilla on valtava suosio ja etenkin puoleensa kuuntelijoita vetävä lähetys tulee Yle Areenalta, jonka valtakunnalliset radiokanavat ovat Yle Radio 1, YleX, valtakunnallinen ja alueellinen Radio Suomi / maakuntaradiot ja keskustelun sekä urheilun kanava YLE Puhe.

Paikallis radioita ovat muun muassa Radio Rapu, joka aloitti toimintansa maaliskuussa 2014. Se on Suomen ainoa kaupallinen puheradio, kuuluu pääkaupunkiseudulla sekä internetissä, ja toimii yhteistyössä Uusi Suomi-verkkolehden kanssa.
Radio Pori lähettää ajankohtaista asiaa, kuten uutisia porilaista elämänmenosta. Kanavalta kuulet myös Porin Ässät -selostukset.

Urheilu uutisia selostellaan monella nettiradiokanavalla. Poimi mieluiset lähetykset esimerkiksi näiltä kanavilta: Radio Auran Aallot, Radio Cityn Kiekkoradiosta tai YLE Puhe joka seuraa kaikkia Suomessa pelattavia SM-liigan jääkiekko-otteluita – myös maaotteluita.

Uutisia voit samaan tapaan seurata netti TV:n kautta. Varsinkin Yle on tässäkin asiassa vahva sana eikä katsottava lopu ihan heti.